Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به افزایش جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن برای ایجاد یأس در مردم، با ناکارآمد جلوه دادن جمهوری اسلامی گفت: راهپیمایی 22 بهمن سال 1398 خط بطلانی بر تصور خسته شدن مردم از انقلاب اسلامی و حضور نیافتن آنها در صحنه کشید و نشان داد که مردم به رغم نارضایتی‌ها از حوزه اجرایی و اقتصادی به این باور رسیده‌ا‌ند که هیچ جایگزینی بهتر از انقلاب اسلامی و نظام ولایی وجود نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدرضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل غرب آسیا، در گفت‌وگو با ایکنا درباره تأثیر حضورهای حداکثری مردم در مراسم تشییع سپهبد قاسم سلیمانی، راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن و انتخابات مجلس در هفته آینده بر معادلات آتی عرصه بین‌المللی گفت: بررسی روند انقلاب اسلامی در طول 41 سال گذشته فراز و فرودهای مختلفی را نشان می‌دهد اما در عین حال خط ثابت در این مدت دشمنی نظام سلطه با انقلاب و نظام اسلامی بوده است.

تضاد ماهوی نظام سلطه با انقلاب اسلامی

وی ادامه داد: نباید فراموش کرد که دشمنی نظام سلطه با انقلاب اسلامی نه فقط با یک حکومت و یا یک مدل از اداره جامعه است، بلکه اختلاف و ضدیت نظام سلطه با جمهوری اسلامی یک اختلاف ماهوی است. به عبارتی طی چهار صد سال گذشته استعمار و نظام سلطه اداره جامعه را بر مبنای جدایی دین از سیاست و سکولاریسم به مثابه تنها مدل کارآمد حکمرانی و سیاست‌ورزی تبلیغ می‌کرد، اما جمهوری اسلامی به رغم این تبلیغات توانست برپایه نگاه توحیدی، اسلامی، و اهل بیتی ساختار حکومت اسلامی را پایه‌ریزی کند و این الگوی حکومتی در ژئوپلیتیک‌ترین منطقه دنیا، غرب آسیا، شکل گرفت و تداوم یافت.

صدرالحسینی اظهار کرد: نظام سلطه به خاطر این ضربه اساسی که بر مرکز ثقل تفکرش، اومانیسم، وارد شد همواره تلاش کرده در همه ابعاد با این نظام سیاسی مقابله کند. واقعیت امر این است که به دلیل تفکر غیرالهی و اومانیستی و سیر رو به افول نظام لیبرال دموکراسی، جمهوری اسلامی به مرکز و هدف اصلی مخاصمات غرب تبدیل شده است. در طول سال‌های اخیر به دلیل ناکارآمدی‌ها در حوزه اقتصاد و افزایش تحریم‌های آمریکا پس از خروج از برجام، تصور نظام سلطه بر این بود که ملت ایران از انقلاب اسلامی خسته و ناامید شده و آمادگی برای ایثار و مقاومت در جهت حفظ نظام و انقلاب اسلامی را ندارد.

دمیدن امید به مردم با صدور بیانیه گام دوم

وی ابراز کرد: در این فضا بود که بیانیه گام دوم انقلاب در چهل سالگی دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری صادر شد و روح امید در آحاد ملت به ویژه جوانان به منزله پیشران گام دوم انقلاب دمیده شد. براین اساس تبلیغ رسانه‌های بیگانه تحت امپراتوری نظام سلطه برای ناامید کردن مردم به شیوه‌های مختلف معطوف و افزایش پیدا کرد و  این تصور شکل گرفت که مردم در جریان اغتشاشات آبان‌ماه برای حفظ انقلاب اسلامی حتی در مقابل اشرار و هجمه‌کنندگان به مقدسات و امنیت ملی مقاومت نکرده و به اغتشاشگران خواهند پیوست. اما با وجود آسیب جدی به امنیت ملی و اموال عمومی، مردم صف خود را از آشوبگران جدا کرده و نشان دادند برای حفظ انقلاب اسلامی مانند سال 57 از آمادگی کامل برخوردار هستند و برای آن ایثار و فداکاری می‌کنند.

صدرالحسینی اظهار کرد: در تداوم این مسیر، راهپیمایی 22 بهمن سال 1398 خط بطلانی بر تصور خسته شدن مردم از انقلاب اسلامی و حضور نیافتن آنها در صحنه کشید. نکته مهم در این میان دمیده شدن روحیه امید و افزایش تحرکات انقلابی در تشییع پیکر پاک شهید سپهبد قاسم سلیمانی بود.

خیزش انقلابی ملی با شهادت سپهبد قاسم سلیمانی

وی بیان کرد: در واقع شهادت سردار دل‌ها با همه تلخی‌ این اتفاق، موجب یک بیداری و خیزش انقلابی در مردم شد که در مراسم تشییع ایشان ظهور و بروز عملی پیدا کرد و این حضور بیعتی جدید با آرمان‌های انقلاب بود و به تعبیر رهبر معظم انقلاب چشم بسیاری از افراد که در حال خواب رفتن بود گشوده شد.

وی تأکید کرد: به عبارتی ثمره خون پاک این شهید سرافراز این بود که یک علامت کاملا روشن به دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی ارسال کرد که مردم همچنان و به مانند روزهای آغازین انقلاب برای دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب در میدان حاضر شده و بر محور ولایت پای این نظام ایستاده‌اند.

صدرالحسینی یادآور شد: لذا به نظر می‌رسد جدایی صف مردم از اغتشاشگران در آبان‌ماه و وداع میلیونی مردم با شهدای مقاومت به معنای بیعت با مقاومت و خط بطلان کشیدن بر مذاکره و سازش و حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن به مفهوم حمایت همه‌جانبه از انقلاب و ساختار کلان جمهوری اسلامی بود و مجموعه این حضورهای معنادار در انتخابات مجلس و آرای ریخته‌شده به صندوق خود را نشان خواهد داد و بیانگر این است که انقلاب اسلامی پس از گذشت چهل سال و در آغاز گام دوم همچنان سرزنده و پرتوان به مانند انقلاب اسلامی در سال تولد آن است.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود:‌ مردم نیز در مجموعه این حضورها و مشارکت‌ها ثابت کردند که ضمن گلایه‌‌مندی‌های جدی که از حوزه اجرایی و اقتصادی کشور دارند اما با انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن هیچگونه ضدیت و مخالفتی ندارند و به این باور رسیده‌ا‌ند که هیچ جایگزینی در این کشور بهتر از انقلاب اسلامی و نظام ولایی وجود نخواهد داشت.

تشدید جنگ رسانه‌ای دشمن در آستانه انتخابات مجلس

وی ابراز کرد: براین اساس در مدت باقی‌مانده تا انتخابات در دوم اسفندماه شاهد افزایش تحرکات و اقدامات رسانه‌ای و تبلیغاتی نظام سلطه خواهیم بود و نفوذی‌های داخلی در راستای دلسرد کردن مردم و کاهش مشارکت سعی خواهند کرد، شرایط کشور را نابسامان و آشفته نمایش داده و سیاه‌نمایی کنند تا میزان آرا به منزله ملاک حضور مردم در تعیین سرنوشت خود کمرنگ شود.

 صدرالحسینی با اشاره به امیدواری جبهه انقلاب به حضور حداکثری مردم در انتخابات با توجه به مشارکت‌های حساس مردم در اتفاقات مهم قبلی گفت: لذا شاهد نمایش شکوه و عظمت جلوه مردمی انقلاب با یک مشارکت حداکثری خواهیم بود.

تبیین منطق مشارکت همه ایرانیان و ایران قوی در کلام رهبری

صدرالحسینی درباره تحلیل خود از تأکیدات فراوان رهبر معظم انقلاب مبنی بر حضور همه ایرانیان، حتی مخالفان نظام جمهوری اسلامی و شخص ایشان، در انتخابات گفت: تلاش رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر برای افزایش مشارکت مردم در صحنه‌های ملی از جمله انتخابات براین منطق استوار است که مقاومت، استکبارستیزی و استقلال‌خواهی را به منزله یک جریان روشن حق در مقابل باطل نهادینه کرده و سخنان ایشان در این زمینه به شکلی است که می‌فرمایند حتی اگر کسی من را قبول ندارد به خاطر ایران در انتخابات شرکت کند.

وی اظهار کرد: در کنار این سخن، ایشان مفهوم ایران قوی را مطرح می‌کنند. در حقیقت به کار بردن تعبیر ایران قوی به مفهوم استفاده از همه ظرفیت‌های داخل کشور برای رساندن ایران به شکوه و جلال قرن‌های گذشته است. به عبارتی ظرفیت‌هایی که رهبر معظم انقلاب در ایران و ایرانیان؛ به لحاظ جغرافیای سیاسی، اقتصادی، نیروی انسانی خلاق و باهوش، در مقابل افول نظام سلطه، مشاهده می‌کنند باعث شده که ایشان بخواهند با گفتمان‌سازی حضور و مشارکت همه ایرانیان در مسائل ملی، مسئله تمدن ‌نوین اسلامی در جامعه را به گونه‌ای نهادینه کنند که همه اقشار برای تحقق آن احساس وظیفه و نقش کنند.

صدرالحسینی تصریح کرد: تجربه رهبری و مدیریت ایشان نشان داده که به هیچ‌وجه علاقه‌مند نیستند که فقط بخشی از جامعه در حوزه‌های مختلف فعال باشند بلکه اعتقاد دارند همه ایرانیان در سعادت دنیوی و اخروی همه ملت شریک هستند و لذا می‌خواهند همه ایرانیان نقش خود را در پیشرفت ایران و تحقق تمدن نوین اسلامی ایفا کنند.

گفت‌وگو از مهدی مخبری

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: راهپیمایی 22 بهمن سپهبد قاسم سلیمانی انقلاب اسلامی نظام سلطه انتخابات مشارکت حداکثری ایران قوی نظام سلطه با انقلاب سپهبد قاسم سلیمانی انقلاب اسلامی راهپیمایی 22 بهمن انقلاب اسلامی رهبر معظم انقلاب مردم از انقلاب جمهوری اسلامی کارشناس مسائل انتخابات مجلس دوم انقلاب ایران قوی رسانه ای غرب آسیا گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۱۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رشید جعفرپور قائم‌مقام و مشاورمعاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در آئین در دوره آرمان دختران برگزار شد، بیان کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری جهت‌دهی علم و عالم در دانشگاه‌ها باید به‌طورجدی لحاظ شود و دانشجویان و اساتید به‌عنوان سفیران مبانی اندیشه انقلاب اسلامی این مبانی را در سطح دانشگاه گسترش دهند.

وی با بیان اینکه برگزاری این دوره‌ها به شما کمک می‌کند با مبانی اندیشه انقلاب اسلامی به‌ویژه مبانی اندیشه امام راحل و مقام معظم رهبری آشنا شوید، ابراز داشت: شما سفیران این اندیشه‌ها هستید و باید این اندیشه را به دانشجویان منتقل کنید و در هر محفلی مبلغ آن باشید.

قائم‌مقام و مشاور معاون فرهنگی وزارت علوم ضمن اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با تشکل‌های دانشجویی بیان کرد: رهبری در این دیدار برای دانشگاه سه وظیفه مشخص کردند، تولید علم، تولید عالم و جهت‌دهی علم و عالم و فرمودند که در تولید علم موفق عمل کردیم و تولید مقالات علمی، نشریات و کتاب‌های حوزه دانشگاه مؤید این امر است.

وی ادامه داد: در حوزه تولید علم دارای رتبه پانزدهم یا شانزدهم در منطقه هستیم و در بسیاری از حوزه‌ها در رتبه‌های ۱ تا ۱۰ قرار داریم. در حوزه تولید عالم هم گام‌های بسیار خوبی برداشته‌ایم، ۱۵ میلیون فارغ‌التحصیل دانشگاهی، بیش از ۳ میلیون دانشجوی در حال تحصیل و بیش از صد‌ها هزار استاد تربیت کرده‌ایم که در شرایط موجود ۱۰۰ هزار استاد در حال تدریس هستند و اینها نشانگر موفقیت ما در زمینه تولید عالم است. از عدالت آموزشی و تنوع دانشگاهی خوبی برخورداریم، اما همان‌طور که مقام معظم رهبری متذکر شدند، در زمینه جهت‌دهی علم و عالم دچار ضعف‌هایی هستیم.

مشاور معاون فرهنگی وزارت علوم در ادامه به ارائه راهکار‌هایی در زمینۀ جهت‌دهی علم و عالم پرداخت و گفت: باید بازنگری در محتوا‌های علمی به‌ویژه در علوم‌انسانی صورت بگیرد؛ چون متأسفانه هنوز متون علمی علوم‌انسانی بر اساس نظریات غربی نوشته شده و نتوانسته‌ایم نظرات خوبی در این زمینه تولید و ارائه نمائیم.

وی افزود: همچنین باید تمهیداتی اندیشیده شود که تلفیق علم و دین در دانشگاه صورت گیرد و الگو‌هایی بر اساس الگو‌های ایرانی - اسلامی طراحی و شخصیت‌هایی مثل بوعلی سینا‌ها و سهروردی‌ها به‌عنوان الگوی اساتید در وزارت علوم لحاظ شود تا اساتید علاوه بر اینکه به علم روز مسلط هستند آموزه‌های دین مبین اسلام را نیز به دانشجویان بهتر منتقل کنند.

وی همچنین از لزوم طراحی دانشگاه‌های حکمت بنیان خبر داد و اظهار داشت: خوشبختانه دانشگاه‌های حکمت بنیانی توسط وزارت علوم در حال توسعه است که تا کنون در ۱۰ دانشگاه اجرایی شده است. در این دانشگاه‌ها حکمت اسلامی مبنای دانشگاه قرار دارد.

راهکار دیگر برای جهت‌دهی علم و عالم طبق گفته جعفرپور ارائه الگو‌های شاگردپروری مبتنی بر ایران اسلامی بود که اشاره به این اصل مهم دارد که اساتید مثل سنت سرآمدان علم در منطق اسلامی شاگردپروری کنند و کلاس‌ها این‌گونه نباشد که اساتید محترم به ارائه درس بپردازند و شاگردان مستمع صِرف باشند؛ بلکه دانشجویان از همان ابتدای راه آرام آرام طی دوره با اساتید پرورش یابند.

جعفرپوردر بخش دیگری از سخنانش ضمن اشاره به تاریخچه شکل‌گیری انقلاب اسلامی و اثرات آن در بیداری جهانی اظهار کرد: انقلاب اسلامی در بازه زمانی شکل گرفت که دو اردوگاه جهان را قبضه کرده بودند، لیبرالیسم که غرب را تسخیر کرده بود و کمونیسم که شرق دنیا را در حیطه قدرت خود قرار داده بود و در این تقسیم دوگانه، دنیا دوقطبی شده بود و هر رخداد و یا اتفاقی که در دنیا رخ می‌داد به یکی از این دو قطب نسبت داده می‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: فارغ از توضیح مبانی این دو قطب که تشریح آن در این نشست میسر نیست، هر دوی آنها یک نقص جدی داشتند و آن نقص فاحش این بود که توحید و خدا آگاهی در نهاد این دو وجود نداشت. نه لیبرالیسم باوری به خدا و ایمان داشت و نه کمونیسم؛ هر دو دنیا را محدود به همین جهان مادی و فیزیکی که در آن زندگی می‌کنیم، محصور کرده بودند.

مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: انقلاب اسلامی یک طریق جدید، یک طلیعه نو و یک افق وسیع ترسیم کرد که در آن توحید و خداباوری بنیان و محور اصلی آن بود. این دو اردوگاهی که عرض کردم، خیلی تلاش کردند که انقلاب اسلامی را به خود نسبت دهند به‌خصوص کمونیست که هم‌عصر بود با انقلاب‌هایی که در آن زمان رخ داده بود. تا اینکه شعار اصلی انقلاب اسلامی «نه شرقی، نه غربی» از سوی جمهوری اسلامی سر داده شد تا به آنان اثبات کند که ما نه لیبرالیسم را قبول داریم و نه کمونیسم را.

وی با بیان اینکه در واقع انقلاب اسلامی از یک منبع سرشار الهی که مسیر زندگی ما را مشخص می‌کند، الهام گرفته شده است، افزود: درست زمانی که معنویت در جهان رنگ باخته بود، انقلاب اسلامی متولد و متبلور شد و آن نقیصه بزرگی که این دو رویکرد داشت را پوشش داد و یک راه جدید نه فقط برای نجات ایران که مسیری متعالی برای نجات بشریت باز کرد و این افق جدید با توجه به آموزه‌های دینی و با تکیه بر خداباوری و اعتماد به مردم در انقلاب اسلامی تدوین شد.

وی در ادامه بیان کرد: اول «یاد خدا» و دوم «پشتوانه مردمی» سنگ بنای انقلاب اسلامی را شکل داد که مبنای این دو «مردم‌سالاری دینی» را بوجود آورد و نکته مهم نیز در همین امر مستتر است که آن جوهره دینی در آن دو مکاتب قبلی وجود نداشت. در حقیقت مردم‌سالاری دینی با این آموزه‌ها در انقلاب اسلامی پایه‌گذاری، تشکیل و تبیین شد.

جعفرپور ضمن اشاره به توجه امام راحل به همین موضوع مهم خاطرنشان کرد: در طول این سال‌ها در همه اندیشه و عملکرد امام راحل ردپای توجه به مردم‌سالاری دینی مشهود است و حتی در وصیت‌نامه بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی نیز آمده است که مردم ایران از مردم زمان پیامبر اکرم (ص) و سیدالشهدا (ع) بهتر هستند. درواقع آموزه‌های دینی و پشتوانه مردمی مردم‌سالاری دینی را در ایران شکل داد و تا الان نیز پیشرفت انقلاب اسلامی از همین مسیر انجام شده چرا که سیره امام راحل و سیره مقام معظم رهبری نیز در طول این مسیر خداباوری و اتکای به مردم بوده است.

وی ادامه داد: از همان روز اول که ملت ایران شعار «نه شرقی نه غربی» سردادند، هیچ‌گونه نگاه محدودی نداشتند؛ بلکه همیشه در حال ترسیم افق‌های وسیع‌تر برای بیداری دنیا بودند. ۱۰ سال پیش که مقام معظم رهبری نامه‌ای به دانشجویان سراسر دنیا مخابره کردند، مورد نقد برخی قرار گرفت که از حکمت آن بی‌اطلاع بودند؛ اما امروز شاهد نتیجه آن نامه‌نگاری‌ها و ثمره ده‌ها سال تلاش جمهوری اسلامی در بیداری در سطح جهان هستیم.

مشاور معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم خاطرنشان کرد: بیداری اسلامی که معمولاً در حوزه کشور‌های مقاومت و کشور‌های اسلامی صورت می‌گرفت، اینک از سطح کشور‌های اسلامی خارج شده و به تعبیری بیداری اسلامی به یک بیداری جهانی و مقاومت اسلامی به یک مقاومت جهانی تبدیل شده است. دیدیم که چگونه دانشجویان غربی و اروپایی با شنیدن صدای فطرت آزادی‌خواهی که از نظام ما آغاز و به قلب اروپا و آمریکا صادر شد، لبیک گرفتند. هیچ‌وقت این تحلیل وجود نداشت که روزی در قلب آمریکا، در کشور کلمبیا در چهل، پنجاه دانشگاه اصلی دنیا پرچم جمهوری اسلامی برافراشته شود که این امر نشان می‌دهد مسیر انقلاب اسلامی مسیر درستی است و ما نباید بگذاریم که این ندا خاموش شود و تا آزادی قدس شریف باید این مسیر را باقدرت ادامه دهیم.

جعفرپور در پایان خطاب شرکت کنندگان در این دوره گفت: دوره‌ای که در آن قرار دارید مبتنی بر اندیشه‌های مقام معظم رهبری است. ایشان چه در جایگاه رهبری و چه در جایگاه فردی انسانی فرهیخته و حکیم هستند که اندیشه‌های ایشان بسیار متقن است و محور‌های راه‌گشایی را بیان می‌کنند که آینده اثبات می‌کند چه قدر این فرمایشات راهبردی و حکیمانه است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهبر معظم انقلاب: حج امسال باید برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش باشد/ حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/ برای دفاع از فلسطین منتظر دیگران نمی‌مانیم
  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • حج امسال، حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند / یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • حج امسال حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود